Què fem

Les nostres accions tenen com a objectiu atendre aquells infants i joves que, com deia Don Bosco, més necessiten una mà amiga per a resoldre les seves dificultats personals. Desenvolupem projectes i serveis per atendre necessitats infantils i juvenils, tasca que realitzem conjuntament amb un equip vocacionat de persones contractades i voluntàries.

Acollim

Per a molts infants som una família, una llar que acull després de l’escola. Per a molts joves, som l’últim recurs. Els han fet fora de l’institut. Per a uns i altres l’alternativa és el carrer. En les nostres activitats troben una nova oportunitat. Arriben rebels, cansats, amb desconfiança envers les persones. Fins aleshores, només han obtingut rebuig.

Acompanyem

Allarguem la mà. Els oferim temps. L’escalf suau per a un infant. Per a un jove, una nova oportunitat. Quan a poc a poc ens anem guanyant la seva confiança, parlem de formació, d’oficis, de normes i de pautes. Oferim tallers, reforç d’assignatures bàsiques, i alguns aconseguiran el títol de l’ESO.

Orientem

Quina és la millor opció per a ells? Què poden fer per formar-se, per recuperar el fil de les seves vides? Ajudem a trobar el camí, a trobar la primera feina, a mantenir-la. Guiem en el pas de la infància a l’adolescència i de l’adolescència a la joventut. Si no ho fem nosaltres, ningú no ho farà.

Estem presents

Alguns joves ens han vingut a veure al cap d’un temps de passar pels nostres projectes: “tú sí que te enrollaste, tío”. És el millor compliment que podem sentir. Amb els infants, només cal veure la seva mirada tranquil·la i confiada en tenir algú amb qui poden comptar.